Estratègies per a la millora de la conservació i la sostenibilitat de productes carnis cuits ecològics envasats llestos pel consum


Materials plàstics més sostenibles a la industria càrnica (MATSOS)

Nom del projecte: Materials plàstics més sostenibles a la industria càrnica (MATSOS) El dia 6 de juny de 2018 es va publicar la resolució d’ajuts del DARP a la cooperació per a la innovació, per a la realització de projectes pilot innovadors per part de Grups Operatius (convocatòria 2017). Projecte finançat a través de l’Operació ( Leer más )


Innovem a la nostra gamma Selección

Continuem innovant en la nostra gamma de llescats Selección incorporant dues novetats: Bacon Burger i Pastrami de Vedella.


Llancem nova gamma MAXI

Nova gamma Fines Rodanxes. Més quantitat al millor preu sense renunciar a la qualitat i al sabor. Prova’ls! Maxi York, Maxi Pavo i Maxi Pollo.


Nova gamma Monells ‘A tu gusto’!

En Embotits Monells treballem per a oferir als nostres consumidors productes innovadors que facilitin el dia a dia en la cuina.


EMBOTITS MONELLS, PREMI ASEPEYO 2018

Embotits Monells queda finalista a la 7ª edició dels premis Asepeyo 2018 que premien les millors pràctiques preventives d’empreses en l’àmbit estatal! Tenim el ferm compromís de millorar la seguretat i salut dels nostres treballadors i, aquest projecte de reducció del 27% dels accidents amb baixa i l’aposta per la digitalització i l’ús de les ( Leer más )


Embotits Monells, S.A. presenta els seus productes innovadors per l’any 2018

Us expliquem tots els detalls sobre els nostres productes més innovadors per 2018. T’animes a conèixer-los?


Els nostres nous productes a Innoval: Pastrami i My Bacon

Dos dels nostres productes han estat presentats a Innoval, el Pastrami i el My Bacon. Vols conèixer tots els detalls?


Gran èxit de l’estand d’Embotits Monells, S.A. a Alimentaria 2018

La setmana del 16 d’Abril vam tindre l’oportunitat de participar a Fira Alimentària. Us expliquem tots els detalls sobre la nostra experiència!