Empresa


Embutidos Monells S.A. som una empresa d’origen familiar, fundada a Sant Miquel de Balenyà – Seva, el 1975 , des de llavors ens dediquem a la fabricació i comercialització d’embotits i productes càrnics.

Comptem amb tres plantes productives, dues a Sant Miquel de Balenyà, a les faldes del Montseny, i una tercera a les Masies de Voltregà. Les dues primeres estan preparades per a l’el·laboració de pernil cuit, embotits i productes a talls, i la tercera per lloms i bacó. Estan equipades amb instal·lacions d’última generació, en condicions de màxima asèpsia, atmòsfera protectora, fred i filtratge d’aire extrems per aconseguir un producte amb les màximes garanties de qualitat i conservació.

Tots els nostres productes estan elaborats amb carns seleccionades de primera qualitat i seguim apostant per una alimentació natural i saludable.

Mantenim la nostra activitat investigadora amb l’objectiu d’ampliar la nostra gamma de productes i innovar amb envasos més pràctics, per adaptar-los a les exigències del mercat millorant així la seva conservació i aprofitament.

Prova d’això és la introducció de nous productes, com la gamma “El dos en un”: envasos de dues safates separades per a facilitar la conservació i un ús més pràctic del producte, o la gamma “Minis – cos lleuger”, que respon a les necessitats d’un consumidor modern que busca productes a la seva mida: baixos en calories i lliures de greixos.

Tots els productes Monells són aptes per a celíacs, sense gluten. Pot consultar-los al nostre catàleg de productes, en aquest web.

Tot el què fem a Monells ens agrada… molt.