productes destacats


La Nostra Empresa


Embutidos Monells S.A. som una empresa d’origen familiar, fundada a Sant Miquel de Balenyà – Seva, el 1975 , des de llavors ens dediquem a la fabricació i comercialització d’embotits i productes càrnics.

Comptem amb tres plantes productives, dues a Sant Miquel de Balenyà, a les faldes del Montseny, i una tercera a Sant Hipòlit de Voltregà. Les dues primeres estan preparades per a l’el·laboració de pernil cuit, embotits i productes a talls, i la tercera per lloms i bacó. Estan equipades amb instal·lacions d’última generació, en condicions de màxima asèpsia, atmòsfera protectora, fred i filtratge d’aire extrems per aconseguir un producte amb les màximes garanties de qualitat i conservació.

Descobreix més…

notícies


Embotits Monells, S.A. presenta els seus productes innovadors per l’any 2018

Us expliquem tots els detalls sobre els nostres productes més innovadors per 2018. T’animes a conèixer-los?

Els nostres nous productes a Innoval: Pastrami i My Bacon

Dos dels nostres productes han estat presentats a Innoval, el Pastrami i el My Bacon. Vols conèixer tots els detalls?

contacte


  • De acuerdo con la Ley Orgánica de Protección de Datos le informamos que sus datos serán incorporados en nuestro fichero, propiedad de Embutidos Monells SA, con domicilio en Camí Ral no4 (08554 Sant Miquel de Balenyà), para gestionar su solicitud de información y todas las gestiones necesarias para el mantenimiento de nuestra relación comercial. Le informamos de su derecho de acceso, oposición, rectificación y cancelación de sus datos personales.