productes destacats


La Nostra Empresa


Embutidos Monells S.A. som una empresa d’origen familiar, fundada a Sant Miquel de Balenyà – Seva, el 1975 , des de llavors ens dediquem a la fabricació i comercialització d’embotits i productes càrnics.

Comptem amb tres plantes productives, dues a Sant Miquel de Balenyà, a les faldes del Montseny, i una tercera a les Masies de Voltregà. Les dues primeres estan preparades per a l’el·laboració de pernil cuit, embotits i productes a talls, i la tercera per lloms i bacó. Estan equipades amb instal·lacions d’última generació, en condicions de màxima asèpsia, atmòsfera protectora, fred i filtratge d’aire extrems per aconseguir un producte amb les màximes garanties de qualitat i conservació.

Descobreix més…

notícies


Materials plàstics més sostenibles a la industria càrnica (MATSOS)

Nom del projecte: Materials plàstics més sostenibles a la industria càrnica (MATSOS) El dia 6 de juny de 2018 es va publicar la resolució d’ajuts del DARP a la cooperació per a la innovació, per a la realització de projectes pilot innovadors per part de Grups Operatius (convocatòria 2017). Projecte finançat a través de l’Operació ( Leer más )

contacte


D'acord amb la Llei Orgànica de Protecció de Dades li informem que les seves dades seran incorporades en el nostre fitxer, propietat d'Embotits Monells SA, amb domicili en Camí Ral no4 (08554 Sant Miquel de Balenyà), per gestionar la seva sol·licitud d'informació i totes les gestions necessàries per al manteniment de la nostra relació comercial. Li informem del seu dret d'accés, oposició, rectificació i cancel·lació de les seves dades personals.