productes destacats


La Nostra Empresa


Embutidos Monells S.A. som una empresa d’origen familiar, fundada a Sant Miquel de Balenyà – Seva, el 1975 , des de llavors ens dediquem a la fabricació i comercialització d’embotits i productes càrnics.

Comptem amb tres plantes productives, dues a Sant Miquel de Balenyà, a les faldes del Montseny, i una tercera a Sant Hipòlit de Voltregà. Les dues primeres estan preparades per a l’el·laboració de pernil cuit, embotits i productes a talls, i la tercera per lloms i bacó. Estan equipades amb instal·lacions d’última generació, en condicions de màxima asèpsia, atmòsfera protectora, fred i filtratge d’aire extrems per aconseguir un producte amb les màximes garanties de qualitat i conservació.

Descobreix més…

notícies


Innovem a la nostra gamma Selección

Continuem innovant en la nostra gamma de llescats Selección incorporant dues novetats: Bacon Burger i Pastrami de Vedella.

Llancem nova gamma MAXI

Nova gamma Fines Rodanxes. Més quantitat al millor preu sense renunciar a la qualitat i al sabor. Prova’ls! Maxi York, Maxi Pavo i Maxi Pollo.

contacte


D'acord amb la Llei Orgànica de Protecció de Dades li informem que les seves dades seran incorporades en el nostre fitxer, propietat d'Embotits Monells SA, amb domicili en Camí Ral no4 (08554 Sant Miquel de Balenyà), per gestionar la seva sol·licitud d'informació i totes les gestions necessàries per al manteniment de la nostra relació comercial. Li informem del seu dret d'accés, oposició, rectificació i cancel·lació de les seves dades personals.