Els nostres nous productes a Innoval: Pastrami i My Bacon

8 May 2018

La innovació és un dels nostres valors bàsics per seguir millorant cada dia. Treballem amb les millors qualitats per aconseguir una varietat cada vegada més àmplia i saborosa.

Per això, dos dels nostres productes han estat presentats en Innoval, un espai d’exposició dins de la Fira Alimentària reservat per aquells articles que suposen una innovació pel sector. Aquest emplaçament mostra gairebé 300 nous llançaments que destaquen en la indústria, ja sigui per l’ús d’ingredients més saludables, per combinar textures i sabors o oferir formats revolucionaris.

Innoval és una oportunitat ideal per conèixer un mercat que avança sense frens. Actualment compta amb més de 110 vitrines i hi ha 82 empreses participants.

El primer és el Pastrami, elaborat amb carn de vedella. Aquesta carn se sotmet a un procés de salmorra amb espècies i a un fumat amb fusta de faig per aconseguir un sabor únic i intens. Actualment es pot trobar com a peça sencera, meitats o en llesques.

D’altra banda, el segon article presentat és My Bacon, un producte que conserva tot el sabor, textura, olor i aspecte del bacó tradicional però rebutja l’ús d’additius en la seva elaboració. La singularitat dels seus ingredients conserva la seva essència i aconsegueixen una sensació única tant en la peça sencera com en el format en llesques.

Has provat ja aquests productes? Segur que conquistaran tots els teus sentits.