Embotits Monells, S.A. presenta els seus productes innovadors per l’any 2018

8 May 2018

A Embotits Monells treballem perquè la qualitat, el sabor i la innovació coexisteixin en els nostres productes, per això, aquest any ens hem proposat presentar algunes varietats que us encantaran.

A continuació, us expliquem els principals articles i les seves característiques bàsiques. Anem amb ells!
  • Pastrami, elaborat amb carn de vedella i presentat en diferents formats: Pastrami peça i Pastrami meitats, pensats per xarcuteria i Pastrami llesques.
  • My Bacon, un bacó preparat sense additius per poder gaudir de tot el seu sabor, textura i olor d’una manera més saludable. També pot trobar-se en meitats, per a xarcuteries, i en llesques.
  • Lacón Excellence, una paleta de porc sencera sotmesa a pasteurització i un fumat natural a la fusta de faig, per aconseguir un producte ple de personalitat. Aquest producte es presenta en meitats o amb peça sencera.
  • Gall d’indi Excellence, un pit de gall d’indi cuit i fumat perquè cuidar-se sigui molt més deliciós. Així com els anteriors està disponible en peça o meitats.
  • Tires de Pernil de Gall d’indi, còmodes tires de gall d’indi elaborades per conservar la seva essència en cada mossegada.
  • Tires de Pernil Brasejat, tires de pernil preparades amb un sistema de cocció directa i un fumat que aconsegueixen una sensació deliciosa.

Productes creats perquè tu i els teus pugueu trobar el vostre preferit d’una manera saludable, saborosa i natural.