Aliments que no poden faltar a la dieta dels més petits

19 April 2016
L’alimentació és fonamental per tal de que els més petits de la casa creixin sans i forts. A Embutidos Monells us expliquem els 5 aliments que no poden faltar a la dieta dels més petits de la casa.
  • Aigua: Hidratar-se és molt important, sobretot en nens, ja que ells mai tenen ganes de beure, i hem d’insistir perquè ho facin.  Especialment ara que s’acosta l’estiu i estan més actius jugant.
  • Oli d’oliva: Aquest gran aliment proporciona el greix saludable, imprescindible per la salud i el creixement dels nens. Té moltes propietats i ha d’estar present en tots els àpats.
  • Ous: Es recomana prendre entre 3 i 4 ous a la setmana. Una bona opció és una truita amb Pernil Cuit de Monells o un saltejat amb bolets. Deliciós!
  • Espinacs, tomàquets, enciam: Les verdures i hortalisses els hi aporten les vitamines i la fibra necessària per un bon creixement. Es recomana incloure a diari 2 racions de verdures i hortalisses.
  • Fruita: Aquest és un aliment de vital importància ja que és ric en aigua, fibra, vitamines i minerals. I si és de temporada… molt millor!
Aquets aliments són essencials, però hi ha molts més que s’han d’incloure a la dieta dels nens, com és la pasta, la carn, el peix i… molts més!